Ervaringen van cliënten

Herstel heupoperatie en kneuzing

De behandeling was heel ontspannen en ik voelde mij de dag er na veel energieker. Nog wel veel pijn, maar ik kan mij weer beter bewegen en weer zitten in plaats van de hele dag in bed liggen.
Vrouw 80 jaar, Oktober 2018

Slapeloosheid, kortademig en benauwdheid

De nacht na de behandeling heb ik eindelijk weer eens een nacht doorgeslapen en geen hoofdpijn meer.
Vrouw 56 jaar, September 2018

Slecht slapen in kraamperiode

Heel erg bedankt voor je behandeling, het heeft goed geholpen, ben stuk meer ontspannen en heb m’n rust kunnen pakken.
Vrouw 34 jaar, Augustus 2018

Voorbereiding bevalling, lange tijd last van voor voorweeën

Ik kijk terug op een fijne, snelle bevalling. En ik ben ervan overtuigd dat jouw behandeling daarin heeft geholpen, het heeft mijn blokkades weggehaald en gezorgd voor een ontspannen sfeer!
Vrouw 35 jaar, Mei 2018

Overspannen en zorgen gezondheid partner

Ik heb de dagen na de behandeling heerlijk geslapen! Verder ook nog wat last van mijn darmen gehad.
Vrouw 44 jaar, April 2018

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), door val van een trap

Merk dat ik veel beter geaard ben en stabieler ben in mijn hoofd.
Vrouw 55 jaar, Februari 2018

Hooggevoelig (HSP) & Chronische klachten

Ik slaap veel beter nu en voel mij veel minder opgejaagd en nerveus.
Vrouw 53 jaar, Februari 2018

Polariteit Angst-Vertrouwen

Wat een bijzondere massage! Ik kon goed meegaan in de visualisatie van beide polariteiten en mijn lichaam voelt heel fijn nu. “het werkt echt”.
Vrouw 35 jaar, December 2017

Massageles aan ouder&kind

Het hele gezin geniet van de voetmassage 😄
Moeder en zoon van 7 jaar, December 2017

Overbelasting Mantelzorg

Het voelt alsof mijn hele lichaam een beetje is gemasseerd. Voor mij is voetreflexmassage de ultieme vorm van kunnen ontspannen.
Vrouw 39 jaar, November 2017

Kanker

De behandelingen zijn ontspannend en fijn, daarnaast slaap ik beter in de periode nadat ik bij jou ben geweest.
Vrouw 35 jaar, November 2017

Zwangerschap rond 41 weken, voorbereiding bevalling

November 2017Vandaag twee weken geleden ben ik bevallen van een mooie en gezonde zoon. Precies op 41 weken en zoals wij hoopten is het een fijne thuisbevalling geworden.
Wellicht dat de voetreflexologie een extra zetje heeft gegeven!
Vrouw 31 jaar, Oktober 2017

Energetische massage in hersteltraject

Was een goede beslissing om dit op mijn vrije dag te doen, lekker ontspannend. Daardoor heb ik ook heerlijk geslapen.
Vrouw 59 jaar, Oktober 2017

Zware burn-out

De behandeling gaf me heel veel rust gedurende dag.
Mijn hoofdpijn is een stuk beter geworden, ik probeer nu veel meer rust te nemen.
Vrouw 30 jaar, September 2017

Kennismakingsmassage Inbetween Café Zeist

“Het heeft lang doorgewerkt. Ik heb mij twee weken erna lekker gevoeld”
Vrouw 60 jaar, Mei 2017

Bronchitis

Warm ingepakt, antibiotische niaouli aroma in de verdamper, terwijl ik een ontspannende reflex massage kreeg, met speciale aandacht voor mijn luchtwegen, die direct reageerden. Zoveel kennis en precisie. Wat voelde ik me veilig en wat kwam er veel los. Lichamelijk, gevoelens, inzichten. Heel bijzonder. Zo fijn hoe je daar aandacht en ruimte voor had, dank je wel Antine!
Vrouw 54 jaar, December 2016

Balans denken en voelen

Vanaf de eerste keer dat Antine mij gemasseerd heeft ben ik onder de indruk van de toewijding waarmee ze masseert. De rust die van haar uit gaat en de veiligheid die ze creëert zorgt dat ik me volledig aan de massage kan overgeven en me kan ontspannen.
De metamorfosemassage bracht weer nieuwe inzichten waarmee ik verder kon.
Dank je wel, Antine, dit is echte gezondheids-zórg!
Vrouw 39 jaar, November 2016

Nierstenen

Langzaam aan komt alles tot rust in mijn lichaam. Als ik terugkijk op de voetreflextherapie, dan valt op dat na beide behandelingen er na enkele dagen verandering is opgetreden: na de eerste behandeling werden de pijnaanvallen veel minder heftig, zodanig dat ik kon stoppen met de pijnstilling. Na de tweede behandeling had ik letterlijk het gevoel dat de pijn “uitdoofde”. Ik wil je voor nu heel hartelijk bedanken voor je zeer prettige manier van behandelen. In de toekomst zal ik sneller over de drempel stappen. Ik vond het een zeer aangename ervaring en ben blij verwonderd over de resultaten.
Vrouw 55 jaar, Oktober 2016

Obstipatie

Ik heb de behandelingen als waardevol ervaren. Belangrijkste resultaat is voor mijn idee, even stilstaan bij mezelf. De darmen gedragen zich zoals de afgelopen jaren, onvoorspelbaar en zitten regelmatig vast. Momenteel is er goed mee om te gaan. Dank voor je goede zorgen en mogelijk dat ik over een poosje nog eens bij je aanklop.
Vrouw 55 jaar, September 2016

Overgangsklachten

De hormoonmassage heb ik als zeer prettig en doeltreffend ervaren.
Aan het begin van de overgang willen de hormonen nog al eens opspringen vandaar mijn vraag aan Antine of ze hier wat mee kon. Ik merkte dat sommige punten heel gevoelig waren op de voet en dat het fijn was dat deze gemasseerd werden. De massage werd met aandacht gegeven en de druk was prima. Ik voelde direct ontspanning. Dat bleef de rest van de dag en ook heb ik heel diep geslapen die nacht. Voor mij heeft de massage vooral een gevoel van rust gebracht.
Vrouw 46 jaar, April 2016

Allergie

Jij hebt een fijne ruimte waaruit rust straalt en niets je afleidt van waar je voor gekomen bent. Jijzelf schept dat vertrouwen evenzeer. Je vraagstelling is open, er hoeft niets, maar jij weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven, zonder dat je je opgedrongen voelt ergens over te praten wat niet goed voelt. De behandelingen zelf heb ik als heel fijn ervaren. Op wat hoofdpijn na in het begin van het traject, hebben er zich geen gekke dingen voorgedaan. Tijdens de behandelingen heb ik mij heerlijk ontspannen gevoeld het woord: “weldadig” is hier een mooie verwoording voor.
Vrouw 63 jaar, Augustus 2015

Hielspoor en ivm heupoperatie werd shock-wave therapie afgeraden

Sommige behandelingen waren best gevoelig op de voet. De pijn is een stuk minder en kan weer langer lopen.
Vrouw 65 jaar, April 2014