Tarieven

Tarieven

 • Voetreflexbehandeling € 75 per keer
 • Een behandeltraject bestaat gemiddeld uit 5 behandelingen

 • Kennismakingsmassage € 45*
 • Workshop ontspannende voetreflexmassage voor ouder&kind, partner of mantelzorger, 1 op 1 begeleiding € 60.
 • Workshop in groepsverband in mijn praktijk € 20 en in overleg bij verzoek op specifieke locatie of eigen groep.
 • Zorgverzekering

  Mijn consulten worden door de meeste Zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering. Op de website van de VNRT kun je de vergoeding van de behandeling per zorgverzekeraar vinden. https://www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen. Ik ben aangesloten bij de VNRT (www.vnrt.nl) en de RBCZ (www.rbcz.nl).

  Betaling

  Alle bedragen zijn incl. btw. Na afloop van de behandeling ontvang je per mail een factuur (PDF) die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar en de betaling kan via de bank overgemaakt worden.

  Afspraak verzetten of annuleren

  Behandeling vindt plaats op afspraak. Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur van tevoren verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

  Beroepsvereniging en verplichtingen

  Als reflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en sta geregistreerd bij de overkoepelende organisaties RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en SCAG (Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen).

  Als licentielid van de VNRT ben ik onderworpen aan regels en normen die zijn vastgelegd in een beroepsprofiel en in gedragscodes op het gebied van de informationele privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. Om kwaliteit te waarborgen ben ik verplicht om een aantal bijscholingen per jaar te volgen.

  Klachtenregeling

  Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met (signalen van) onvrede over de zorg of diensten. Als VNRT therapeut ben ik op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te treffen voor mijn cliënten. Dit wordt geregeld via de beroepsvereniging VNRT.

  Cadeaubonnen

  Mijn praktijk is ook aangesloten bij www.massagebon.nl. Keuze uit 20 soorten massage’s in het hele land. Fijn om te geven en om te ontvangen!

   

  *Deze massage is geschikt als je helemaal geen ervaring met voetreflexmassage hebt en je wilt ervaren of een voetreflexmassage behandeling wat voor je zou kunnen betekenen.  Deze behandeling is een extra service die ik aanbied, om mensen te laten ervaren wat voetreflexmassage is, om kennis te maken met mij en de praktijkruimte om zo een afgewogen keuze te maken of het jou verder kan helpen bij je gezondheid. De kennismakingsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.