Tarieven

Tarieven

 • Voetreflexbehandeling € 79 per losse behandeling, vergoeding zorgverzekeraar mogelijk.
 • Workshop ontspannende voetreflexmassage voor ouder&kind, partner of mantelzorger. € 100 per duo.
 • Workshop ontspannende voetreflexmassage in groepsverband in mijn praktijk € 50 per duo.
 • Aanvraag voor massageworkshop of lezing op een specifieke locatie of met eigen groep. Offerte opmaat.

  Zorgverzekering

  Mijn consulten worden door de meeste Zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering. Op de website van de VNRT kun je de vergoeding van de behandeling per zorgverzekeraar vinden. https://www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen. Ik ben aangesloten bij de VNRT (www.vnrt.nl) en de RBCZ (www.rbcz.nl).

  Betaling

  Na afloop van de behandeling ontvang je per mail een factuur (PDF) die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar en de betaling kan via de bank overgemaakt worden.

  Afspraak verzetten of annuleren

  Behandeling vindt plaats op afspraak. Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur van tevoren verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

  Beroepsvereniging en verplichtingen

  Als reflexzonetherapeut ben ik aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en sta geregistreerd bij de overkoepelende organisaties RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en SCAG (Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen).

  Als licentielid van de VNRT ben ik onderworpen aan regels en normen die zijn vastgelegd in een beroepsprofiel en in gedragscodes op het gebied van de informationele privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting. Om kwaliteit te waarborgen ben ik verplicht om een aantal bijscholingen per jaar te volgen.

  Klachtenregeling

  Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met (signalen van) onvrede over de zorg of diensten. Als VNRT therapeut ben ik op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te treffen voor mijn cliënten. Dit wordt geregeld via de beroepsvereniging VNRT.

  Cadeaubonnen

  Wil je iemand een voetreflexbehandeling cadeau doen dan maak ik een cadeaubon op maat.