Workshop ouder en kind

Heeft je zoon of dochter regelmatig moeite om ontspannen in slaap te vallen? Is het hoofd nog te vol van de dag? Vermoeid, prikkelbaar en onrustig?
In het voorjaar en najaar geef ik massageles aan ouders om zelf jouw zoon of dochter een ontspannende voetreflexmassage thuis te kunnen geven.
In deze workshop leer je een aantal ontspannende voetreflexmassage grepen om direct zelf aan je kind te geven. Met een aantal eenvoudige massagegrepen kun je al veel betekenen bij b.v. overprikkeling van het drukke kinderhoofd na een lange dag op school. Door de ontspanning via de voeten kunnen kinderen de dag meer loslaten en beter slapen.
Het is praktisch, je kunt de massage’s gewoon toepassen op de bank, in bed of de camping met de pyama aan. Je heb geen olie nodig, alleen je eigen handen.

1 op 1 les

Daarnaast kun je altijd een afspraak maken voor een 1 op 1 voetreflexmassageles als ouder, als een les in een groep niet prettig is of om andere reden niet gewenst.

Groepsles op aanvraag

Ook is het mogelijk om op aanvraag met een eigen groep, b.v. zwangerschapsgymgroep of yogagroep een les met ouder en kind te organiseren met minimaal 5 deelnemers op een eigen locatie of ruimte bij mij in de praktijk.

Mantelzorger

Ook geef ik massageles aan mantelzorgers om aan partner, buurvrouw of kind thuis een ontspannende voetreflexmassage te kunnen geven. Bijvoorbeeld bij slaapklachten of herstel na ziekte of chemo-behandeling.

Investering

Groepsles met maximaal 6 duo’s, 20 euro per duo (ouder&kind).
1 op 1 massageles, 60 euro
Groepsles op aanvraag, altijd in overleg en op maat. Richtprijs 100 euro.