Rondom Zwangerschap

Een baby verwachten is een hele speciale periode in het leven van een vrouw én man. Helaas wordt een kinderwens niet altijd vervuld, wat veel spanning kan geven. Ook tijdens de zwangerschap kunnen zorgen ontstaan over de gezondheid van de baby of krijgt de moeder te maken met klachten.

Soms laat de bevalling langer op zich wachten of verloopt moeizaam waardoor medisch ingrijpen soms noodzakelijk is. Een miskraam komt ook regelmatig voor en kan naast verdriet ook voor angst tijdens een volgende zwangerschap zorgen. Gelukkig verlopen de meeste zwangerschappen goed, maar er is soms ondersteuning gewenst tijdens een bepaalde fase.

Een zwangerschapsmassage, zwangerschapsreflexologie behandeling kan bij al deze aspecten een belangrijke ondersteunende rol spelen, zowel op het fysieke, mentale als emotionele vlak.
– kinderwens, hormoonvoetreflexbehandeling voor vrouw en/of man
– miskraam, stimuleren van een natuurlijk verloop als het niet spontaan komt
– zwangerschapsklachten, bekkenpijn, misselijk, obstipatie, angst
– stuitligging
– > 40 weken, seroniteit, overdragenheid, overtijd behandeling
– herstel na de bevalling. pijnklachten en hormonale onbalans en met zelfvertrouwen moeder kunnen zijn

Informatie en kostenvergoeding

Wil je meer informatie en ervaren wat een voetreflexbehandeling voor jouw situatie kan betekenen? Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem contact op met mij: antine@voetreflextherapie-zeist.nl
Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT. Het is mogelijk dat (een deel van) de behandeling wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De kosten gaan niet van eigen risico af.

Links: Zwanger in Utrecht