Workshop

Vrijdag 23 maart 2018, 19:00-20:00

Heeft je zoon of dochter regelmatig moeite om ontspannen in slaap te vallen? Is het hoofd nog te vol van de dag? Vermoeid, prikkelbaar en onrustig na een dag school?

Op vrijdagavond 23 maart van 19:00-20:00 organiseer ik een workshop voor ouders van basisschoolkinderen (6-12 jaar). Je leert hoe je jouw zoon of dochter via de voeten meer ontspanning en rust kunt geven.
In deze workshop leer je ontspannende voetreflexmassage grepen om zelf aan je kind te geven. Met een aantal eenvoudige massagegrepen kun je al veel betekenen.
Door ontspanning via de voeten kunnen kinderen de dag meer loslaten en beter slapen.
Het is praktisch, je kunt de massage meteen toepassen tijdens de les en thuis op de bank en in bed met de pyjama aan. Je heb geen olie nodig, alleen je eigen handen.
In de workshop is er plaats voor 6 duo’s (ouder en kind). Heb je interesse meld je dan snel aan door mij te bellen of te mailen. Kosten 15 euro per duo.

Workshop ouder&kind 1 op 1

Het hele jaar geef ik naast groepslessen ook 1 op 1 massagelessen om vervolgens thuis een ontspanningsmassage te kunnen geven aan je kind of andere gezinsleden. Je zoon of dochter ligt op de massagetafel en als ouder masseer je direct je eigen kind met behulp van een handleiding en directe feedback en uitleg van mij. De handleiding kun je daarna mee naar huis nemen als leidraad. Een leerzaam en met volledige aandacht uurtje aan de slag voor meer ontspanning. Kosten 60 euro.

Sinterklaas stress?

mini-cursus voor ouders van een half uur in de praktijk

Sinterklaas is weer in het land. Een gezellig tijd met pakjes, gedichten en lekkers in de schoen. Voor kinderen èn ouders is het niet altijd de leukste tijd omdat het soms gepaard gaat met slechter slapen, weer in bedplassen, huilbuien en snel boos en geïrriteerd zijn.
Een manier om prikkels die in deze periode worden opgedaan los te laten en voor meer ontspanning te zorgen is een voetreflexmassage.
In de periode dat de stoomboot in het land is, geef ik korte 1 op 1 voetreflexmassage lessen in de praktijk, die daarna thuis gegeven kunnen worden. De kosten van de mini-cursus van een half uur zijn 25 euro per duo (ouder en kind).
Je kunt natuurlijk ook aan Sinterklaas vragen om een massagebon voor je kinderen of jezelf;-)

Vrijdag 27 oktober 2017, 19:00-20:00

Workshop voetreflexmassage bij kinderen

Heeft je zoon of dochter regelmatig moeite om ontspannen in slaap te vallen? Is het hoofd nog te vol van de dag? Vermoeid, prikkelbaar en onrustig in deze drukke periode na de zomervakantie.

Op vrijdagavond 27 oktober van 19:00-20:00 organiseer ik een workshop voor ouders van basisschoolkinderen (5-13 jaar) om te leren hoe je jouw zoon of dochter via de voeten meer ontspanning en rust kunt geven.

In deze workshop leer je ontspannende voetreflexmassage grepen om zelf aan je kind te geven. Met een aantal eenvoudige massagegrepen kun je al veel betekenen bij b.v. overprikkeling van het drukke kinderhoofd na een lange dag op school. Door de ontspanning via de voeten kunnen kinderen de dag meer loslaten, meer ontspannen en beter slapen.

Het is praktisch, je kunt de massage’s gewoon toepassen op de bank, in bed of de camping met de pyama aan. Je heb geen olie nodig, alleen je eigen handen. Om de massage techniek meteen toe te passen is het nodig dat je zoon of dochter mee komt.

In de workshop is er plaats voor 7 duo’s (ouder en kind). Heb je interesse meld je dan snel aan door mij te bellen of te mailen. Kosten 15 euro per duo. Locatie: Bij Therapeuten onder een dak, Utrechtseweg 97 in Zeist.

Heb je interesse maar kun je 27 oktober niet aanwezig zijn, stuur dan ook even een bericht, er komt nog een extra workshop in het najaar. Ook geef ik 1 op 1 voetmassage-les om privé een ontspanningsmassage te kunnen geven aan je partner of kind als een les in een groep of buiten de deur niet gaat door ziekte of andere reden. antine@voetreflextherapie-zeist.nl of 06-50526163.