Vakantiestress

Last van vakantiestress? Maakt het je nerveus als je denkt aan hoe je de zomervakantie dit jaar weer goed moet organiseren met je gezin?
Denk je wel eens: hopelijk gaat het beter dan vorig jaar, want dat was niet zo’n succes. Je rug en je maag speelden weer op en je humeur was daardoor nou ook bepaald niet prettig voor de rest van je gezin. Totaal niet uitgerust en teleurgesteld kwam je weer thuis.

Hoe zou het voor je zijn als het dit jaar meer kunt genieten en weer opgeladen met nieuwe energie weer thuis komt?

Hoe zou het voor je zijn om nu niet in een soort stressmodus te zitten en te denken, als ik eerst maar eens vakantie hebt dan zal het wel…

Je bent moe en verlangt vooral naar meer rust. Is er eenmaal meer rust op vakantie, dan krijgen veel mensen juist gezondheidsklachten, zoals maag&darmklachten, ontstekingen of oude kwalen die weer opspelen.

Wil je dit scenario voor zijn en op een ontspannen manier naar je welverdiende vakantie toe leven om ook echt te kunnen genieten van wat er is? Maak dan een afspraak voor 1 of een aantal sessies voetreflexmassage afgestemd op jouw situatie. Behandeling gericht op ontspanning, reiniging, ondersteuning van je weerstand en hormonen zorgen voor een gezonde balans fysiek en mentaal.

Maar… het is al zo’n drukke periode met alle activiteiten van de kinderen op school, het werk etc.

“De beste tijd voor ontspanning is als je geen tijd hebt” Omstandigheden kun je vaak niet veranderen. De enige die iets kan veranderen ben jezelf. Door de keuze te maken om tijd te maken voor een betere stress balans.

Wees welkom om zelf aan je balans en energie te werken. In de eerste plaats voor jezelf, maar de rest van je gezin zal je ook dankbaar zijn als jij beter in je vel zit.